VAGA GENERAL ESTATAL D’ESTUDIANTS 5-6-7 FEBRER

El sistema educatiu i el futur dels estudiants surt una altra vegada perjudicat per les reformes del govern central governat pel Partit Popular (PP) de Mariano Rajoy i el govern autonòmic governat per Convergència i Unió (CiU) d’Artur Mas. Des d’aquí volem recordar que la vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants celebrada els dies 16, 17 i 18 d’octubre va ser un èxit total, gràcies a que milions d’estudiants han buidat les aules de instituts i universitat, a més a més la manifestació del 17 d’octubre ha tingut una presencia per part de centenars de milers d’alumnes, es a dir un èxit total. Les reformes realitzades pels actuals governs van dirigides cap a un futur negre per als estudiants de classe treballadora i en benefici dels estudiants de classe alta. La qualitat de l’ensenyament esta reservada per als que ho puguin pagar. El nostre principal objectiu es aconseguir tenir un ensenyament PÚBLIC, GRATUÏT de QUALITAT, DEMOCRÀTIC i LAIC.

Les reformes que perjudicaran la qualitat de l’educació en el sector públic són les següents:

   1. L’increment escandalós de poder en les escoles per part de l’Església Catòlica, propietària actualment del 80% de les escoles privades concertades. L’assignatura de religió serà avaluable a secundària i comptara en l’expedient acadèmic.

   2. Han augmentat les subvencions per a col·legis que segreguen per raó de sexe. Es facilita la desviació de diners públics per aquells que volen que l’educació esdevingui un negoci i no un dret.

   3. Ofensiva contra les llengües d’autonomies com Catalunya i Pais Basc.

   4. La intenció del ministre d’educació Wert d’eliminar el dret de Vaga de TOTS els estudiants de secundària.

 A més a més, Mariano Rajoy es protagonista d’atacs inhumans contra les condicions de vida de les nostres famílies. El nombre d’aturats ha arribat quasi als 6 milions, l’atur juvenil ja supera el 50%, els salaris dels treballadors continuen en un descens sense final. El Partit Popular juntament amb Convergència i Unió donen suport als banquers a desnonar cruelment a centenars de milers de famílies de les seves vivendes. L’arrogància arriba a un límit infinit privatitzant la sanitat i l’ensenyament públic, convertint aquests drets dels tots els ciutadans en un negoci per una minoria.

 A consequència d’aquest mal estar hi ha convocada una  manifestació el dia 6 de febrer a les 12:00 h en la Pl. Universitat de Barcelona!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s