AES Maria Aurèlia Capmany

Som un grup d’estudiants de l’Institut Maria Aurèlia Capmany de Cornellà de Llobregat. Estem reunits a les AES (Assemblea d’Estudiants de Secundaria) creades fa quatre anys en contra del pla Bolonya i actualment reactivades en contra de les retallades, la privatització i la massificació a les aules en els centres educatius. No tenim relació de cap mena amb sindicats o partits polítics però col-laborem amb l’Assemblea Groga.

Al començament de curs vam patir una serie de canvis als quals no ens esperaven. Com que els Instituts rebre’n menys pressupost ens ha estat comunicat que hem d’estalviar el paper, fins i tot van posar un màxim de fotocopies als professors, pensem que en un centre educatiu no pot faltar paper ja que és el mitjà més important. Però això no va parar aquí perquè la baixada del pressupost s’ha sentit també a l’hivern ja que només havia calefacció als dies quan més fred feia . Un element que també influeix molt negativament és la massificació en les aules això comporta a un pitjor rendiment acadèmic que efectuarà els seus resultats en el futur on només podrem opta a llocs de treball de molt baixa qualificació malgrat els nostres ànims d’aprenentatge.  El nostre objectiu principal entre molts altres és que l’ensenyament ”públic” sigui de qualitat sota qualsevol partit polític o circumstancia econòmica.

Des de l’Assemblea del nostre centre que s’anomena AES CAPMANY pensem què una bona formació és el primer ingredient d’un futur ben assegurat per a tothom. Pensem que des de la defensa de l’ensenyament públic, entenem que hem d’aturar les retallades ja que sinó actuem ningú no ho farà i és molt clar que les retallades  del govern central i català aplicades als recursos dels serveis públics, no sortirem de la crisi sinó que ens enfonsarem més. Aquestes retallades perjudiquen la qualitat de l’ensenyament i el manteniment de l’institut per això HEM D’ACTUAR.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s